Over mij

IK BEN
ELIANE COUTINHO

Pracht, Zacht en Kracht

Daar zit ze dan! Handen in elkaar gevouwen en rustig turend naar de camera, en met iets dat lijkt op een kleine glimlach. Een Prachtige outfit zichtbaar, het haar zorgvuldig gekapt en goed verzorgde make-up. De combinatie Zachtheid en Kracht zijn verweven in de kleur, textuur en de kledingkeuze. Veel is zichtbaar op de foto maar nog veel meer van haar blijft verborgen voor de kijker. Alleen wie haar kent weet het, de sporen die ze draagt en achterlaat.

• De vele trauma's in de eerste levensjaren, ze blijven onzichtbaar, maar laten duidelijke sporen achter. Omgezet van levenservaring naar levenswijsheid.
• Moeder van 2 kinderen, onzichtbaar op de foto, maar laten hun sporen achter. Onvoorwaardelijke liefde.
• Verloskundige in hart en nieren, onzichtbaar, maar ook dat laat sporen na. Onder andere het geboorteboek (het Meadiarium) dat een geboorteplan vanuit het perspectief niet de wens maar de mens oplevert.

Pracht, Zacht en Kracht zijn soms niet te vangen in een foto maar verweven in het werk dat gemaakt is uit kennis en levenservaring.

Ik ben haar en zij is mij.
Ik ben mens, vrouw, moeder.
Ik ben Mea coaching en training.
Ik ben Eliane Coutinho.

WERK  MET MIJ

Grote dingen die een vrouw meemaakt (life-events) kunnen schade en tegelijkertijd wijsheid opleveren (zelfhelend vermogen).  Dit noemen we levenservaring. Deze levenservaring daar doe je je voordeel mee. Soms worstel je zo met vraag stukken en vindt je het moeilijk om bij je eigen levenswijsheid te komen. Als coach zoek ik samen met je naar de blokkade tussen jou en je zelfhelend vermogen.

Neem contact op

Meer weten over de verschillende cursussen of persoonlijke coachingstrajecten, neem dan zeker eens contact op, ik sta je graag te woord...