Voor zorgverleners

VOOR ZORGVERLENERS

The woman's mindset

Tijden veranderen, mensen veranderen maar de behoefte aan menselijke zorg zal er altijd blijven.

Wie inzicht heeft in de zwangere haar mindset en het bespreekbaar maakt doet aan actieve preventie. Het is de kunst voor beide partijen (vrouw en zorgverlener) om niet te verzanden in weerstand of onbegrip waardoor het gesprek stroef verloopt.

The partner's mindset

Partners leveren een belangrijke bijdrage aan de bevallingservaring.

Partners leveren een belangrijke bijdrage aan de bevallingservaring. Hoe zij tegen de bevalling aankijken en wat zij verwachten is net zo belangrijk, omdat zij ook een mindset hebben. Maar hoe voer je een onderhouden gesprek over "mindset"?

Puur pijn - professional

Preventie is doe het zelf en we doen het samen


Ken de mindset van de vrouw en ken haar coping systeem. Ken haar coping systeem en je kunt haar gericht coachen. Welke valkuilen, mogelijkheden, interventies, beperkingen, vaardigenheden, gedragselementen heeft zij? 

Opleiding Puur Pijn Post Partum Preventie (P5)

Uitstel en Afstel voorkomen is Preventie


Meestal zit er tussen impactvolle gebeurtenissen tijd om te herstellen. In het geval van zwangerschap, bevalling en moederschap is tijd een schaarste. Deze 3 life events zijn direct achter elkaar gekoppeld.

Preventie in het kraambed

Wie de bevalervaring op tijd aandacht geven voorkomt veel leed.

In de eerste periode na het krijgen van het kind speelt er veel in het leven van het gezin. Zij is bezig met het haar nieuwe proces (moederschap) en tegelijkertijd kan zij zich verscheurt en soms zelfs verloren voelen in haar bevalervaring.

Werken en leven vanuit je comfortzone

Wacht niet tot alles in je leven te zwaar is als je het nu lichter kunt maken

Je werk, de plek waar je zoveel uur per week naar toe gaat. Patiënten/cliënten contacten, wisselende diensten en alles wat daar nog bij komt. Je levert behoorlijke mentale en fysieke prestaties. Je staat dag en nacht, tij en ontij klaar voor de patiënt.

Masterclass

Voor alle geboortezorgverleners!

Een Masterclass voor ALLE geboortezorgverleners. Voor kraamverzorgenden en Obstetrie-verpleegkundigen is deze geaccrediteerd. Het fysiologisch zelfhelend vermogen van de vrouw wordt hierin besproken.

Training De Cirkel van Vermogen

Uit pijn wordt heel vaak iets moois geboren

Ieder mens heeft in het leven voor uitdagingen gestaan waarvan er op dat moment gedacht wordt, ik kan dit niet, ik weet niet hoe ik dit moet doen, maar men het toch wel kon. Natuurlijk is het niet vanzelf gegaan. Jij hebt iets gedaan.... 

Training Meadiarium 

Het meest persoonlijke geboorteplan

Ik zie liever meer dan de wens, ik zie graag meer van de mens. De meeste geboorteplannen die nu rouleren gaan vooral over wensen en plannen.  Er kan echter zoveel meer met een geboorteplan mits deze ook over de mens zelf gaat.

Privé coaching

Omdat je het waard bent

Het leven van een zorgverlener is turbulent. Fijne gebeurtenissen wisselen zich af met intense en soms heftige gebeurtenissen. Meestal kun je met de situatie dealen, want wij vrouwen zijn sterk en houden ons hoofd nou eenmaal boven water.

Coachend werken

Ververs je coach vaardigheden

Het hebben van coaching skills is in het verloskundig vak is onontbeerlijk. Met behulp van deze skills haal je het beste uit een cliënte naar boven. Het beste is uiteraard per persoon verschillend en mede afhankelijk van de cliënte en haar context.

Contact met Mea Coaching

Vragen of meer informatie?

Heb jij vragen of wil je meer informatie over de trainingen? Of weten wanneer een volgende training start? Neem dan zeker eens contact met ons op, we staan je graag te woord.


MASTERCLASS voor Geboortezorgverleners!

Masterclass Preventie durante Partu en Post Partum voor Kraamverzorgenden en Obstetrieverpleegkundigen


Hoe gaat zij het redden?


Als je in de geboortezorg werkt komt deze vraag je bekend voor. Soms popt het op tijdens een bevalling waar jij getuige van bent maar veel vaker na een intense bevalling. Wat je kunt doen, dat doe je met liefde maar je voelt dat er meer nodig is en dat je meer wilt doen.  Zij houdt je bezig, je neemt haar in je hoofd mee naar huis. Je hoopt van harte dat het goed komt, maar je hebt er een hard hoofd in. Je zou graag net een beetje meer willen doen om het verschil te kunnen maken voor haar en haar gezin.


Ben je kraamverzorgende of obstetrieverpleegkundige, herken jij jezelf hierin en vraag jij je wat je meer had kunnen doen kom dan naar de Masterclass; Preventie Durante Partu en Post- Partum voor Kraamverzorgenden en Obstetrieverpleegkundigen. Dat net een beetje meer (het zijn de kleine dingen die het doen) en hoe dan precies  dat staat centraal in deze Masterclass.


Wat leer je in deze Masterclass:

  • Wat primaire preventie is en hoe je dit inzet als een beschermende kracht tijdens de bevalling.
  • Wat is secundaire preventie en hoe je dit inzet als een beschermende kracht in het kraambed.
  • Hoe je met een eenvoudig Tool ruimte volledig ruimte geeft aan haar gevoelservaring. En deze Tool krijg je mee naar huis.


Deze Masterclass is geaccrediteerd voor Kraamverzorgenden (3 punten).


Eerst volgende datum: 23 November 2023.

Locatie Het Landhuis
Bentheimerstraat 118 Oldenzaal 
De tijd 18.30 tot 22.00 uur

De prijs is 45 euro per persoon.


Wil jij als organisatie deze Masterclass inplannen voor jouw personeel en bij jouw op locatie, dan nodig ik je van harte uit om in contact te komen.