Coachend werken

Coachend
werken

Ververs je coach vaardigheden

Het hebben van coaching skills is in het verloskundig vak is onontbeerlijk. Met behulp van deze skills haal je het beste uit een cliënte naar boven. Het beste is uiteraard per persoon verschillend en mede afhankelijk van de cliënte en haar context.


Wie coachend werkt kent de context van de cliënte en onderzoekt, toetst, bespreekt, erkent en herkent mogelijkheden daar waar een zwangere vrouw het niet altijd meer ziet. De zwangere vrouw haar eigen vermogens worden aangesproken daarmee gebruikt en niet buiten beschouwing gelaten. 


In de training coachend werken ga je met behulp van een speciaal voor deze training geschreven indringend maar herkenbaar verhaal een zwangere vrouw leren kennen. Haar context gevormd door haar verleden en heden. En met blik op de toekomst.


Als cursist ben je toeschouwer in dit verhaal. Je ziet en voelt hoe de dame in kwestie haar zwangerschap en bevalling beleeft. Welke zorgverleners ontmoet ze in dit verhaal. Wat gebeurt er in dit contact? Wat is de invloed van het contact? Wat gebeurt er met deze vrouw? Hoe ervaart zij de zorg en wat is het effect op haar zwangerschapsbeleving en bevalling? 


Wat krijgen cursisten:

  • Een unieke geheel verzorgde door de KNOV geaccrediteerde training waarbij cursisten als het ware mee met de zwangere vrouw mee reizen in de bus. Vanaf de eerste halte, de intake die tot aan de laatste halte bij haar in het kraambed.
  • Gedurende de reis leer je deze zwangere te begrijpen en krijg je informatie over haar vaardigheden, struikelblokken, sterktes, zwaktes en mogelijkheden.
  • Je ververst je basis skills vaardigheden en ontdek je hoe op eenvoudige wijze jij het verschil voor deze cliënte kan maken. Ga je mee op reis?


Locatie: Vlaardingen of Oldenzaal


Kosten: 225 euro inclusief BTW

Misschien is dit ook wat

VOOR JOU?

The Partner's mindset


Partners leveren een belangrijke bijdrage aan de bevallingservaring. Hoe zij tegen de bevalling aankijken en wat zij verwachten is net zo belangrijk...

Privé Coaching


Het leven van een zorgverlener is turbulent. Fijne gebeurtenissen wisselen zich af met intense en soms heftige gebeurtenissen. Meestal kun je met de situatie dealen, want wij vrouwen zijn sterk en houden ons hoofd nou eenmaal boven water.