Prive coaching zorgverleners

Privé coaching
omdat je het waard bent

Het leven van een zorgverlener is turbulent. Fijne gebeurtenissen wisselen zich af met intense en soms heftige gebeurtenissen. Meestal kun je met de situatie dealen, want wij vrouwen zijn sterk en houden ons hoofd nou eenmaal boven water.


Toch kunnen er momenten in het leven zijn, dat wat er gebeurt je teveel tijd, moeite en energie kost en je uitput. Gun in dat geval de sterke vrouw die je bent, coachende ondersteuning waarin wat jou bezighoudt centraal staat. Of het nou gaat om opnieuw balansen, opnieuw beginnen, opnieuw inrichten van je leven, opnieuw jezelf zien en ontdekken, om geestelijke ontplooiing, het krijgen van rust in je hoofd, bij Mea ben je welkom voor coaching. Ook als zorgverlener.


De coaching sessies zijn altijd vanuit de 3 basiselementen:  

Lichaam, Emoties en Mentaal.


Locatie: Vlaardingen of Oldenzaal


Kosten: Sessie tarief: 85 euro incl BTW

Misschien is dit ook wat

VOOR JOU?

Training geboorteplan (Meadiarium)


Ik zie liever meer dan de wens, ik zie graag meer van de mens.De meeste geboorteplannen die nu rouleren gaan vooral over wensen en plannen. Er kan echter zoveel meer met een geboorteplan mits deze ook over de mens zelf gaat.

Training Cirkel van vermogen


Ieder mens heeft in het leven voor uitdagingen gestaan waarvan er op dat moment gedacht wordt, ik kan dit niet, ik weet niet hoe ik dit moet doen, maar men het toch wel kon. Natuurlijk is het niet vanzelf gegaan. Jij hebt iets gedaan....