Training Cirkel van vermogen

Training Cirkel van vermogen

Uit pijn wordt heel vaak iets moois geboren

Ieder mens heeft in het leven voor uitdagingen gestaan waarvan er op dat moment gedacht wordt, ik kan dit niet, ik weet niet hoe ik dit moet doen, maar men het toch wel kon. Natuurlijk is het niet vanzelf gegaan. Jij hebt iets gedaan. Je hebt vaardigheden gebruikt, ontwikkeld, aangescherpt of aangeleerd die tot succes hebben geleidt. Life skills te noemen.

 

Over het aankunnen van de bevalling wordt er door velen getwijfeld. Gedachten die daarin meedoen zijn, ik weet niet wat me gaat overkomen, het is nieuw of het is zwaar.

Wie eerdere uitdagingen heeft aangekund heeft met behulp van vaardigheden heeft veel in zichzelf om met de onbekende situatie aan te kunnen. Dezelfde life skills die eerder tot succes hebben geleid zijn niet verdwenen maar wachten om wederom gebruikt te worden.

 

In de training : de Cirkel van Vermogen, gaat het om de vaardigheden die vrouwen reeds bezitten te activeren voor de bevalling. Door gebruik te maken van een eerdere ervaring waar een pittige uitdaging uiteindelijk toch een succeservaring werd en deze te laten herbeleven worden de vaardigheden gereactiveerd. Met behulp van een tool genaamd de cirkel van Vermogen wordt de cliente terug gebracht naar de succes ervaring, om daarna zelf woorden te geven aan welke kwaliteiten en vaardigheden zij toen heeft gebruikt. En precies die kwaliteiten en vaardigheden kan zij gebruiken ten tijde van de bevalling.

 

Wat krijgen cursisten:

 

  • Een door de KNOV geaccrediteerde training die geheel verzorgt is.
  • De basis voor deze training is de polyvagaal theorie. Deelnemers krijgen inzicht in wat voor betekenis deze theorie heeft voor het vak verloskunde en wat wij als zorgverleners hiermee kunnen.
  • Het tool; De Cirkel van vermogen verbindt theorie en praktijk met elkaar. Dit wordt behandeld en daarbij wordt wederom gebruik gemaakt van casuïstiek.
  • Daarnaast onderwerpt de deelnemer zich ook aan de beleving van de cirkel van vermogen.
  • Deelnemers krijgen handvaten om de cirkel van vermogen te gebruiken bij (groeps)controles en te integreren in hun zorg.


Locatie: Vlaardingen/Rotterdam/Oldenzaal

 

Kosten: 225 inclusief BTW (indien bij mij op locatie)

Misschien is dit ook wat

VOOR JOU?

Opleiding Post partum coach


Meestal zit er tussen impactvolle gebeurtenissen tijd om te herstellen. In het geval van zwangerschap, bevalling en moederschap is tijd een schaarste. Deze 3 life events zijn direct achter elkaar gekoppeld.

Training geboorteplan (Meadiarium)


Ik zie liever meer dan de wens, ik zie graag meer van de mens.De meeste geboorteplannen die nu rouleren gaan vooral over wensen en plannen. Er kan echter zoveel meer met een geboorteplan mits deze ook over de mens zelf gaat.