Puur Pijn de Basis: The Women's Mindset

'The Women's Mindset'
Basistraining 'Puur Pijn
©' programma

Wie inzicht heeft in de zwangere haar mindset en dat bespreekbaar maakt, doet aan actieve preventie. Het is de kunst voor beide partijen (zwangere en zorgverlener) om niet te verzanden in weerstand, onbegrip en oordeel, waardoor het gesprek gecompliceerd verloopt.


Met behulp van het coaching tool de Quick Mindset Scan (QMS) wordt het gespreksproces vereenvoudigd, versnelt en verdiept. Ook geeft dit tool handvatten aan de zwangere vrouw zelf. Het wordt haar duidelijk hoe ze haar mindset zelf kan bekrachtigen/beïnvloeden. Dit tool is een belangrijk onderdeel van deze training en speciaal ontwikkelt door Mea Coaching. Deze training is uitermate geschikt voor verloskundigen, artsen in opleiding en gynaecologen.


In deze basistraining leer je hoe je op eenvoudige en doelgerichte wijze kan werken met mindset. Na de theoretische onderbouwing is er vooral aandacht voor de praktijk dankzij casuïstiek. Tevens leer je hoe je de QMS kan gebruiken op je spreekuur of poli.


Wat krijgen cursisten?

  • Een door de KNOV geaccrediteerde training (1,5 A en 6 C punten)
  • Een eigen Quick Mindset Scan coaching tool
  • Een training in kleine groepen
  • Voldoende ruimte voor eigen inbreng


Locatie:

  • Vlaardingen/ Rotterdam of Oldenzaal
  • Wil je de training liever op een eigen locatie? Informeer dan naar de mogelijkheden en voorwaarden


Kosten

Deze geheel verzorgde training bij mij op locatie: 225 euro, incl BTW.


Eerstvolgende cursusmogelijkheid:

  • Woensdag 1 februari (2023), 9.30 - 16.30 uur in Rotterdam

Misschien is dit ook wat

VOOR JOU?

The Partner's mindset


Partners leveren een belangrijke bijdrage aan de bevallingservaring. Hoe zij tegen de bevalling aankijken en wat zij verwachten is net zo belangrijk...

Privé Coaching


Het leven van een zorgverlener is turbulent. Fijne gebeurtenissen wisselen zich af met intense en soms heftige gebeurtenissen. Meestal kun je met de situatie dealen...