Werken en leven vanuit comfortzone

Werken en leven

vanuit je comfortzone

Wacht niet tot alles in je leven te zwaar is als je het nu lichter kunt maken

Je werk, de plek waar je zoveel uur per week naar toe gaat. Patiënten/cliënten contacten, wisselende diensten en alles wat daar nog bij komt. Je levert behoorlijke mentale en fysieke prestaties. Je staat dag en nacht, tij en ontij klaar voor de patiënt. De bevrediging die dit werk met zich meebrengt en de voldoening is voldoende om je goed te blijven voelen. Als zorgverlener sta je zelf in je kracht. Jouw ideale Comfortzone.


Hoe romantisch dit ook klinkt de werkelijkheid is dikwijls anders. In de rest van je leven wordt er ook een beroep op  je gedaan. Steeds maar weer bezig zijn met de ander. Het kost energie maar wat levert het je op dit moment op? Gezin, relatie, ouders, collega’s, vrienden. Soms spelen er zaken mee zoals bijvoorbeeld gezondheid en financiën. Zoveel redenen voor zorgen, twijfel en schuldgevoel. Heb ik het wel goed gedaan, heb ik wel genoeg aandacht gegeven, heb ik wel……


Ergens tussen alles wat zich afspeelt in jouw leven bevind jij je. Ik weet zeker dat het je lukt om je leven op de rit te houden. Ik weet ook dat het hard werken is om het allemaal op de rit te houden. Je levert continue topprestaties, mentaal en fysiek, net als de topsporter. Toch is het zo dat een te lange sprint zorgt voor uitputting, verzuring en tenslotte uitval. Voel je dat het tijd om de balans op te maken en keuzes voor jezelf te maken? Dan is deze training echt waardevol.


Wat krijgen cursisten?

  • Een door de KNOV geaccrediteerde interactieve training genaamd Werken en leven vanuit je Comfortzone. Je kijkt als het ware bovenaf naar je werk en je leven.
  • Met behulp van een coaching tool, dat jezelf invult gedurende de training, blijft je proces van jouw. Je gaat niet met de billen bloot bij deze training.
  • Overzicht en inzicht in processen die zich afspelen in jouw leven.
  • Inzicht in het maken van keuzes


Extra info:
Deze groepstraining is interactief. Je bepaalt zelf wat je wel en niet wil delen. De duur is 7 uur.


Locatie: Vlaardingen / Rotterdam / Oldenzaal / Jouw Locatie


Kosten:  € 275 incl BTW

Misschien is dit ook wat

VOOR JOU?

Coachend werken


Het hebben van coaching skills is in het verloskundig vak is onontbeerlijk. Met behulp van deze skills haal je het beste uit een cliënte naar boven. Het beste is uiteraard per persoon verschillend en mede afhankelijk van de cliënte en haar context.

Training Cirkel van vermogen


Ieder mens heeft in het leven voor uitdagingen gestaan waarvan er op dat moment gedacht wordt, ik kan dit niet, ik weet niet hoe ik dit moet doen, maar men het toch wel kon. Natuurlijk is het niet vanzelf gegaan. Jij hebt iets gedaan....