Zwangerschap cursus

Zwangerschap
Cursus

De lichamelijke voorbereiding op het krijgen van een kind regelt je lichaam helemaal zelf. Of je nou wakker bent of slaapt, zorgen maakt, of piekert het kind in je buik groeit en je lichaam maakt zich klaar maakt voor de bevalling.


Daarmee is de fysieke voorbereiding je uit handen genomen. De andere helft, de mentale voorbereiding is net zo belangrijk. Dat deel gaat niet vanzelf, dat heeft ook jouw aandacht nodig.


In de meerdaagse coachende zwangerschapscursus gaat het precies daarover: mentale voorbereiding. We doen dit in groepsverband want samen met andere vrouwen trainen om die top prestatie te leveren is altijd leuker dan alleen. Deze Mea (Mijzelf en Anderen) zwangerschapscursus bestaat uit 4 bijeenkomsten, alleen voor vrouwen!


Aantal bijeenkomsten: 4

Aantal deelnemers per curus: 


Locatie:

Tijden:

Misschien is dit ook wat

VOOR JOU?

Coaching ná bevalling


Meestal zitten er tussen impactvolle gebeurtenissen tijd om te herstellen. In het geval van zwangerschap, bevalling en moederschap krijg je de tijd niet.

Privé Coaching


Soms worstel je zo met vraagstukken en vindt je het moeilijk om bij je eigen levenswijsheid te komen. Als coach zoek ik samen met je naar de blokkade tussen jou en je zelfhelend vermogen